woensdag 31 maart 2010

Happy Hoppers .... Hoppy Days


Vier 3D kaarten, ik heb de nieuwe Happy Hoppers van House Mouse ontvangen en daar moest gelijk de schaar in !
De katten zijn van Marjoleine, ik mag eigenlijk geen vellen meer kopen van Marjoleine omdat ik nog een hele berg heb maar laatst in Rijswijk toch 1 vel gekocht en gelijk opgemaakt :-) Blijft het ook niet liggen, alles gelijk gebruiken wat je gekocht hebt lukt niet maar met 1 vel kan het wel !

zaterdag 27 maart 2010

Auto's


Mannen zijn ook jarig ;-) Dus aan de mannenkaarten en deze auto's van Graphic45 zijn daar heel geschikt voor.

vrijdag 26 maart 2010

Rijswijk, vandaag naar de beurs geweest.

Vandaag lekker geshopt op de beurs in Rijswijk, ik ging eigenlijk alleen een daglichtlamp voor mijn moeder kopen want ik had zelf niks nodig maar je weet hoe het gaat .... je ziet wat en voor je het weet loop je met 2 volle tassen te sjouwen ;-) Mijn eerste aankopen was het mooie Tilda papier: flowergarden en ik heb 2 setjes plaatjes erbij genomen, kon niet kiezen dus dan maar allebei. Ook nog 2 hele leuke vellen met baby's en meisjes die je uit kan knippen en aan kan kleden.

Dit is heeeel mooi papier met hele mooie achterkanten ook, het is van Prima Marketing en komt uit de Flights of Fancy collection en de Pastiche collection.

Nog een blok papier van K & Company, kon ik echt niet laten liggen, alle blokken bij Hobbyvoordelig voor 12,50 ! Ook dubbelzijdig en ook deze "achterkanten" zijn erg mooi en geschikt voor kaarten.

5 nieuwe kleuren distressinkt en ... gratis blending tool erbij ! Een parelpen, die moest ik hebben volgens Ellis  en 2 zakjes met schattige parelhartjes.3 zeephartjes omdat ik op een dag zeepkettingen ga maken, je kan het maar vast in huis hebben :-)

Voor de beurs staat er altijd een kraam met outletspullen, ik heb er voor weinig weer een tas vol meegenomen, een ladenkastje met 2 zinken potjes, 3 potjes die je op kan hangen met een dakje, 2 kaarsen om op te pimpen, die kon ik ook niet laten staan voor dat geld, ik ga met de beentjes omhoog even plat op de bank, daarna misschien aan de slag met de nieuwe spullen !

zondag 21 maart 2010

Familie

Dit is mijn moeder in een ovaaltje die ze zelf gehaakt heeft, ze wordt 71 as vrijdag en op deze foto is ze 17 jaar. De foto is gemaakt voor mijn vader, ze hadden dikke verkering en nu 54 jaar later zijn ze nog bij elkaar :-)


Dit is mijn zus op een boekenlegger, ze was onlangs jarig en kreeg gisteren van mij een boek en natuurlijk een boekenlegger !

vrijdag 19 maart 2010

Marie Antoinette

Gisteren de schaar gezet in mijn Marie Antoinette agenda, ik bewaar nooit agenda's en toen ik deze prachtige agenda voor 2009 in de museumwinkel van Versailles kocht in 2008 dacht ik al aan 2010 ... dan ging de schaar erin :-)
Ik hield wat smalle plaatjes over waar ik boekenleggers van gemaakt heb,  de Franse lelie bedels van Madcowbeads passen er heel mooi bij.

maandag 15 maart 2010

Paris

Ik kwam een prachtig plaatje van de Eiffeltoren tegen op de blog van Julia, eigenlijk om te gebruiken voor een ATC maar ik heb hem op een kaart geplakt. Ik ben gek op Parijs, ik ben er al heel wat keren geweest maar het gaat nooit vervelen. 

zondag 14 maart 2010

Nieuwe woning & een boekenlegger

Ik kreeg van de week leuke bedeltjes binnen van het witte luik, als je daar wat besteld krijg je echt een cadeautje voor jezelf, zo leuk ingepakt ! De boekenlegger heb ik gemaakt van prachtig papier van Webster's pages, gekregen van Willy afgelopen zondag.

vrijdag 12 maart 2010

Bloemenkaart

Zo, dat viel niet mee, werken, werken en nog eens werken, zo'n weekje vrij zoals vorige week is toch een stuk leuker en productiever :-) Ik ga het weekend zoveel mogelijk proberen te maken !

zaterdag 6 maart 2010

Laatste creaties voor de beurs

 
2 labels gemaakt met randjes gehaakt door mijn moeder, onder de roosjes kleine gehaakte bloemetjes.
  
3 potjes met witte narcissen, ik had nog een rekje waar flesjes met scrapbloemen in gestaan hadden en ik had 3 potjes die daar precies in pasten. 


Zeepje met label met gehaakte bloemen.


 
Zakje lavendel met een gehaakte bloem.
  
En van wat restjes deze boekenlegger gemaakt. 

donderdag 4 maart 2010

Vogels en zinken potjes

 
Ik zocht een patroontje van een vogel en via google kwam ik terecht op de blog van Jessica en zag daar zo'n leuke vogel met patroon dat ik gelijk aan de slag ben gegaan. Ze zijn eigenlijk voor de kerst maar je kan ze ook aan je plantje hangen.

 
Of buiten in de boom in het zonnetje !

 
Of gelijk maar een heleboel maken en dan heb je de hele familie bij elkaar !
Ik heb nu 2 grote en 5 kleintjes, ze zijn zo leuk om te maken.

 
Andere vogels ... deze zijn van Xenos, de kleine zinken potjes heb ik gevuld met de Bridal Crown narcis, hij ruikt niet lekker maar is wel erg mooi. De plaatjes komen uit een oude Hobby Handig.

 
Nog 2 potjes versierd met kant, voor jullie denken dat het wel druk zal worden in mijn huis met al deze gezellige voorjaarsbloeiers, ze staan er tot zondag want dan gaan ze mee naar de Artistieke Handen beurs in Haarlem, 7 maart in het Kennemer Sportcenter op de IJsbaanlaan in Haarlem, geopend vanaf half 11 en parkeren gratis.

woensdag 3 maart 2010

DruifjesEen cadeauzakje en een potje met blauwe druifjes, een leuk cadeautje !!!


Even laten zien met witte druifjes, deze druiven gaan jaren mee want ze zijn nep maar ze staan hier bij mij in huis in een glazen stolp met heel veel mos erin en niemand ziet dat ze nep zijn, hier even geleend voor de foto omdat de blauwe nog zo klein zijn.
  
4 op een rij, groeien maar !!!

dinsdag 2 maart 2010

Nieuwe kast !!!

 
Ze hebben net mijn nieuwe kast gebracht dus ik ga de boel hier reorganiseren :-) Is het niet de meest ideale hobbykast ? Ik ga er eerst een poosje naar kijken en dan bedenken hoe en wat en waar ... 

maandag 1 maart 2010

3D vintage met haakwerk

 
Nog maar even doorgegaan met de plaatjes van Joanna Sheen en dit keer gecombineerd met de nieuwe gele gehaakte randjes van mijn moeder. Deze randjes passen goed bij mijn MS pons vond ik.